|

vv de Wâlden, Ronny de Jong en Manfred de Jong willen met elkaar verder

DAMWÂLD –  vv de Wâlden en de gebroeders De Jong hebben hun samenwerking met een seizoen verlengd. De uit Burgum afkomstige broers zijn op dit moment bezig met het eerste seizoen voor vv de Wâlden op de zaterdag, de A en B selectie worden met veel enthousiasme getraind en gecoached bij dé volksclub uit Damwâld.

We zijn dit seizoen gestart in de 5e klas op de zaterdagmiddag met veel jonge spelers en een paar ervaren rotten. Zowel het bestuur als de selectie willen heel graag verder met de gebroeders De Jong en deze liefde is wederzijds. “De mannen passen prima bij onze club, zowel als trainers en als personen we zijn dan ook erg blij met de verlenging van dit contract met de mannen” aldus Tc lid Richard van der Lei. Zekerheid en stabiliteit is wat de club nodig heeft en op deze manier is dit nu al gewaarborgt voor seizoen 2023/2024.

Voor volgend seizoen gaat de TC nog wel op zoek naar versterking en of verbreding zodat er een stabiele zaterdagmiddag afdeling wordt gecreëerd. Voel je daarom welkom om “Damwâlds moaiste” te komen versterken!

Auteur: Redactie RTV NOF

Vergelijkbare berichten