Blessure

Fysio Bakker sportmedisch ondersteunend
Fysio Bakker uit Damwald ondersteunt V.V. De Walden op sportmedisch gebied. Het concept van Fysio Bakker is gericht op het behandelen, adviseren en begeleiden van iedereen met lichamelijke ongemakken. Fysio Bakker is gevestigd aan de Haadwei 10 in Damwald 0511-422944 en Nijewei 35 in Feanwalden 06-11065287. Hieronder zijn de belangrijkste feiten van de samenwerking nog eens op een rij gezet.

Fysio Bakker is hét centrum van De Walden voor een ieder die advies nodig heeft over houding en/of bewegingen, of het nu gaat om sport, werk of dagelijkse activiteiten. De blessurebegeleiding bij V.V. De Walden is in handen van Fysio Bakker. Zij vormt het blessuresteunpunt voor de vereniging, waar alle leden gebruik van mogen maken. Fysio Bakker biedt zowel sporters als iedereen die verantwoord wil bewegen haar sportmedische kennis aan. Fysio Bakker werkt met een aantal (sport)fysiotherapeuten. Zij zijn gewend om multidisciplinair samen te werken. Matthijs Bakker en Rene Bosch treden op als contactpersonen. Matthijs is fysio- en manueeltherapeut en is gespecialiseerd in trainingstherapie. Rene is fysiotherapeut en ook gespecialiseerd in revalidatietraining. De samenwerking met goede partners zoals een sportarts maken dat sporters bij Fysio Bakker op de juiste plaats zijn, wanneer het gaat om sportmedische begeleiding.

Kenmerken:
• Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie
• Snelle service (< 24 uur)
• Actieve aanpak met o.a. actieve sportrevalidatie op het veld. 

Na klachtenscreening en het geven van diagnose volgt er desgewenst overleg met de trainer / leider van de betreffende speler voor optimale duidelijkheid en herstel. Advies of revalidatie wordt besproken. De revalidatie kan actief worden uitgezet op het veld of er wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van de praktijk. Denk hierbij aan krachtapparatuur, loopband, fiets enz. 

Contactgegevens
Voor het maken van een afspraak kun je ons bezoeken, bellen of mailen.
Haadwei 10, Damwald T. 0511-422944
Nijewei 35, Feanwalden T. 06-11065287
Mail: info@fysiobakker.nl
Website: www.fysiobakker.nl