| |

Wat kun jij voor ons betekenen?

Zoals we inmiddels allemaal weten, gaat het prestatie voetbal bij v.v. de Wâlden met ingang van het seizoen 2022 -2023 van het zondag naar de zaterdag. Binnen v.v. de Wâlden is men al volop bezig met de voorbereidingen hiervan. Een werkgroep zit periodiek bij elkaar om het een en ander voor elkaar te maken. Veel werk, maar ook wel weer een uitdaging om onze vereniging de nodige impuls te geven.

Omdat vele handen licht werk maken is aan jullie het verzoek om eens na te gaan denken of er misschien iets is wat je leuk zou vinden om voor onze mooie vereniging te gaan betekenen. Het zou om een bestuurlijke functie kunnen gaan, maar ook op andere vlakken kunnen er nog wel wat mensen bij. Wat te denken van algemene zaken, zoals in vrijwilligerscommissie, activiteitencommissie, leiderschap, grensrechter, etc, etc. En weet je iemand (lid of geen lid) die iets zou willen betekenen, geef dit dan door zodat wij ermee aan de slag kunnen.

Ook niet onbelangrijk is dat we het aantal senioren leden prestatiegericht/recreatief op de zaterdag flink uit willen en kunnen breiden. Er komt een ZM1, die uit gaat komen in de 5e klas, met daar weer achter een ZM2. We zijn momenteel bezig met het zoeken naar een geschikte hoofdtrainer, die het eerste elftal twee keer in de week gaat trainen en begeleiden op de zaterdagmiddag. Wellicht gaat het 2e ZM één keer per week trainen. Nieuwe spelers zijn uiteraard van harte welkom, dus meld je aan! De ambities om hoger te komen liggen hoog, maar de spelvreugde en gezelligheid binnen de vereniging mag niet vergeten worden.

We hebben een inventarisatie lijst opgesteld waarop je aan kunt geven op welke manier je als vrijwilliger actief wilt zijn binnen onze vereniging. Je kunt de lijst invullen en mailen naar info@vvdewalden.nl
Alvast bedankt namens het bestuur van v.v. de Wâlden, in samenhang met de werkgroep die de zaken van het ZM in het nieuwe seizoen behartigd.

Vergelijkbare berichten